За нас

Ние сме компания, която специализира в разработката, производството и реализацията на иновативни софтуерни и хардуерни решения в областта на енергетиката, енергоспестяването и индустрията.

 

Инвестираме в иновациите и в нови технологии. Развиваме партньорска мрежа и подбираме инвеститори за реализация на иновационните ни проекти.Инвестираме в иновации и в нови технологии. Развиваме партньорска мрежа и подбираме инвеститори за реализация на съвместни проекти.
Доставяме сензори за вибрации, удар, ускорение и движение, датчици за налягане, акустични микрофони и предусилватели, 4-20 mA трансмитери, кабели и конектори, електронни устройства, цифрови телеметрични системи, индустриални системи за наблюдение, диагностика, тестване и контрол, електротехническо оборудване и електроенергийни съоръжения.
Разполагаме с най-съвременните технологии и сертификати за качество ISO 9001 и ISO 27001. Работим за по-интелигентен, иновационен и екологичен начин на живот.

 

Разполагаме с най-съвременните технологии и сертификати за качество ISO 9001 и ISO 27001.  Работим за по-интелигентен, иновационен и екологичен начин на живот.

      

ЕКСПЕРТИЗА
ЕНЕРГЕТИКА

ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ

ЕЛЕКТРОНИКА

ПРОМИШЛЕН ДИЗАЙН

РЕШЕНИЯ
КЛИЕНТИ

................................